Αναζήτηση

Red Bull Racing: Αποκαλύπτει την RB20 για τη σεζόν 2024 εν μέσω υψηλών προσδοκιών

Date:

Share post

Η Red Bull Racing παρουσίασε το όχημά της για τη σεζόν 2024 της Formula 1, το RB20, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στα κεντρικά γραφεία της στο Milton Keynes, στην οποία συμμετείχαν μέλη της ομάδας, όπως ο Max Verstappen και ο Sergio Perez. Τα αποκαλυπτήρια σηματοδότησαν την τελευταία ομάδα που αποκάλυψε το αυτοκίνητό της για την επερχόμενη σεζόν.

Καθώς η Red Bull ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο της, η RB20 εμφανίζεται με την χαρακτηριστική ναυτικό μπλε βαφή της ομάδας. Παρά την επιλογή μιας πιο τολμηρής σχεδιαστικής προσέγγισης φέτος, η ομάδα στοχεύει να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Η RB19, το μονοθέσιο της Red Bull από την προηγούμενη σεζόν, σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, κερδίζοντας 21 από τους 22 αγώνες. Ο Verstappen κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα οδηγών στις αρχές της σεζόν στο Κατάρ, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με σημαντικό προβάδισμα έναντι του team mate Perez, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, σημειώνοντας ένα ιστορικό διπλό αποτέλεσμα για τη Red Bull στη βαθμολογία των οδηγών.

Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Red Bull ξεπέρασε σημαντικά τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της, τη Mercedes, κατά 451 βαθμούς. Παρά την κυριαρχία τους την περασμένη σεζόν, ο ανταγωνισμός μεταξύ των αντιπάλων τους παρέμεινε στενός, με τη Mercedes να προηγείται λίγο της Ferrari, ενώ τόσο η McLaren όσο και η Aston Martin βρίσκονταν πολύ κοντά.

Στην παρουσίαση του μονοθεσίου, ο Verstappen εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σχεδίαση της RB20 και ανυπομονεί να δοκιμάσει τις επιδόσεις της στο Μπαχρέιν. Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές δοκιμές στο Silverstone παρεμποδίστηκαν από τη βροχή, ο Verstappen δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα με το μονοθέσιο.

Ο Perez εξήρε τη φιλόδοξη προσέγγιση της ομάδας για το σχεδιασμό του μονοθεσίου για το 2024, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν παρά την περσινή κυριαρχία. Είναι ενθουσιασμένος να δει πώς θα αποδώσει το νέο concept στην πίστα.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών προετοιμασίας στο Μπαχρέιν από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου, η σεζόν 2024 της F1 θα ξεκινήσει στο Bahrain International Circuit από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Max Verstappen: Ο νεότερος νικητής αγώνα στην ιστορία της Φόρμουλα 1

Η άνοδος του Max Verstappen στο να γίνει ο νεότερος νικητής αγώνων της Formula 1 σηματοδότησε μια κομβική...

Ποιος είναι ο οδηγός με τα περισσότερα ατυχήματα στην ιστορία της Formula 1;

Στον κόσμο της Formula 1, που κινείται με υψηλές ταχύτητες και ακρίβεια, τα ατυχήματα αποτελούν αναπόφευκτο μέρος της...

KRS: Η εταιρεία που καθιέρωσε το 6ωρο με αμοιβές 8ωρου αναζητά Administrative Assistant

Η KRS Financial Control Α.Ε. ιδρύθηκε το 2011 και είναι μια λογιστική εταιρεία με υψηλή ανάπτυξη, πελατοκεντρική, με...

KRS: Η εταιρεία που καθιέρωσε το 6ωρο με αμοιβές 8ωρου αναζητά Βοηθό Λογιστή

Η KRS Financial Control Α.Ε. ιδρύθηκε το 2011 και είναι μια λογιστική εταιρεία με υψηλή ανάπτυξη, πελατοκεντρική, με...